Olin eilen 27.7.2010 katsomassa ystävieni kanssa elokuvissa inception-elokuvan ja oli ihan sairaan hyvä tai ainakin itse tykkäsin siitä ihan hirveästi! 

Tänään 28.7.2010......

Tuli taas nukuttua pitkään , en vain jotenkika saa unen päästä kiinni ja se rupee joo pikku hiljaa ärsyttämään koska mulla on vajaat kaksi viikkoa koulun alkuun ja paska säkä jos käy nii en saa itseäni kuntoon koulun alkuun mennessä mutta huomena menen lääkärille ja kerron ihan kaiken niin jos saisin apua ja saisin itseni kuntoon tai siis pakko mun on saada itseni kuntoon koska en halua menettää tärkeätä koulua..

Huomena lääkäri reissun jälkeen olisi tarkoitus mennä kaverille käymään katsomaan häntä pitkästä aikaan. Viettää hänen kanssaan laatuaikaa ja katsomaan hänen lapsia ja minun tulevaa kummipoikaa! <3

Sitten illalla menen hyvän ystäväni camillan luokse yöksi. Näemme makuunilla ja käymme lainaamassa jonku leffan ja katomme sen pääsee piristymään..

Jännittää pikkaisen lääkäri reissu mutta hyvin se varmasti menee....Koulun alkukin vähän jännittää.. Pitää rupee koulu tavaroita hankkimaan pikku hiljaa! :)