Tänään oli tosi mukava päivä vaikka vähän ahdistaakin ja tulee ahdistamaan. Ystäväni Camilla kävi piristämässä minua.

Mutta palataan ahdistukseen. Ahdistus tuli minulle kun seurustelin sen jätkän kanssa joka mainitaan aiemmissa kirjoituksissa, hänen kanssa tapahtui jotain mitä ei olisi saanut tapahtua ja meille tuli riitoja siitä ja ahdistuin kahta kauheemmin.No meillä sitten jotenki luisti asiat. mutta kesä kuussa se ero sitten koitti silloin sain sitten masennuksen ja kuvittelin että se menisi ohitse mutta ei se mennyt.

Masennus tuli takaisin voimakkaana ja pitäisi hakea apua koska en pärjää enää omillani ja en viitsi ottaa sitä riskiä että mä teen itselleni jotain koska sitä ei voi koskaan tietää mitä tulee tapahtumaan mutta oikeasti tarvin apua ja haen sitä kunhan saisin aikaiseksi sen. Tänäänki kun meinasin soittaa lääkäriin niin mulle tuli ihan ihmeellinen olo jotenki sellainen olo että pelkäsin soittaa sinne mutta ei tämä näin saa jatkua tai en selviä koskaan.

Koulun alkuunki on enään kaksi viikkoa. Ennen sitä on vielä tulevan kummipojan ristiäiset.Koulun alusta ja ristiäisistä lähempänä lisää ja leffa illasta :)